0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Fundamentals Kortingsstaffel

MijnSupplementen maakt gerbuik van een kortingsstaffel. De staffel houdt in dat u bij een totaal aankoopbedrag van boven de 100 euro ex btw 10% korting ontvangt op de gehele order. Bij een factuurtotaal van boven de 200 euro ex. btw ontvangt u 15% korting, boven de 300 euro ontvangt u 20%, boven de 400 euro ontvangt u 25% korting en bij een totale aankoop van minimaal 500 euro ex btw ontvangt u maar liefst 30% korting op de totale aankoop.

 

Fundamentals Supplementen Kortingen

 

Ben je op zoek naar een goede effectieve ondersteuning van je algehele gezondheid? Kies dan voor de kwalitatief hoogwaardige supplementen uit het exclusieve Fundamentals assortiment.

 

Een overzichtelijke lijn van betaalbare en veilige supplementen, op basis van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten, in een unieke samenstelling. Alle supplementen binnen dit assortiment werken synergetisch, zodat je precies binnenkrijgt wat goed voor je is.

 

De Supplementen van Fundamentals kunnen o.a. helpen bij gewichtscontrole, bevorderen de groei en ontwikkeling, kunnen een boost geven aan het immuunsysteem, kunnen je energielevel en vitaliteit verbeteren, je mentale gezondheid bevorderen, en het lichaam zo ondersteunen dat zelfs, zoals diverse onderzoeken aangeven, het risico op hart- en vaatziektes kan worden verminderd. Verder kan het gebruik van goede supplementen je helpen in de strijd tegen specifieke aandoeningen zoals haarverlies, hypertensie (hoge bloeddruk) en diabetes.

 

     

 

De Supplementen van Fundamentals zijn volledig afgestemd op de hormonale protocollen van Personal Hormonal Profling maar zijn tevens afzonderlijk te gebruiken.

 

Kijk voor meer informatie op www.mijnphp.nl.